Ontmoet elkaar op den trottoir breidt uit

Organiseer je je buurtfeest tijdens een weekend van Ontmoet elkaar op den trottoir? Dan krijgt je logistieke ondersteuning met gratis tafels, stoelen en randanimatie er bovenop van de gemeente. Zwier je deuren open en doe eens een buurt- en ontmoetingsfeest op je stoep. De gemeente Dilbeek ondersteunt elk buurtfeest het hele jaar door bovendien met een subsidie. Maar als je je buurtfeest tijdens de data van ‘Ontmoet elkaar op den trottoir’ organiseert, dan krijg je er heel wat voordelen bij. Wat voordien slechts één weekend kon, kan nu vier weekend op 27 en 28 mei, 24 en 25 juni, 29 en 30 juli alsook 26 en 27 augustus.

Vorig jaar organiseerden liefst 18 wijken tijdens het weekend van Ontmoet elkaar op den trottoir een buurtfeest.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws