Discotheek The Lord gaat opnieuw open

In de voormalige gebouwen van Salons The Lord, langs de Ninoofsesteenweg in Schepdaal, opent een nieuwe discotheek. Het pand is opnieuw verkocht en krijgt de naam El Divino Event Cube. De nieuwe uitbater is Claude Van Cools. Hij organiseert onder meer de City Parade in Brussel maar ook in La Rocca en Extreme organiseerde hij verschillende events.  

Er wordt momenteel al volop aan gewerkt. Er is een avant-première opening voorzien op 7 januari met een retro house party, de officiële opening volgt op 25 februari. Elke zaterdagavond en de avond voor feestdagen opent de zaak als discotheek. Op vrijdag is het gebouw beschikbaar voor externe events of feestjes. De infrastructuur omvat onder meer verschillende bars, een restaurant, twee vip-lounges en een buitenbalkon. Er kunnen in totaal 1.500 personen terecht en er is een grote parking voor meer dan 200 wagens. 

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland