Raamschilderingen in plaats van kerstlichtjes bij lokale handelaars

De kerstsfeer in de handelskernen van Dilbeek, Schepdaal en Groot-Bijgaarden komt dit jaar niet enkel van de lichtjes. De gemeente biedt 150 handelszaken de kans om een raamschildering van Hugo de jesus Alves (aka Art Hugo) te laten plaatsen. Het initiatief komt er ter vervanging van de LED-kerstbomen en de LED-kerstballen in loofbomen die de vorige jaren werden geplaatst. Die werden geschrapt in het Winterplan waarmee Dilbeek wil besparen op de hoge energiefacturen. De andere eindejaarsverlichting komt er wel maar zal doven samen met de straatverlichting tussen 23 en 5 uur. Handelaars die in aanmerking komen krijgen een van deze dagen een brief om zich in te schrijven. is dat niet zo, dan kan je contact opnemen met wonenenondernemen@dilbeek.be.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland