Kort Dilbeek: Robert Dansaertlaan afgesloten ter hoogte van tramhalte

Van 19 april tot in de zomer wordt gestart met de werken aan de tramsporen in de Robert Dansaertlaan, tussen de Guido Gezellestraat en het rond punt op het kruispunt met de Brusselstraat. Daarvoor moet de straat worden afgesloten. Er is een omleiding via de Guido Gezellestraat, die uitzonderlijk in twee richtingen open gaat. Het Dansaert Park blijft toegankelijk via de inrit aan de Guido Gezellestraat. De tramhalte wordt tijdelijk verplaatst naar het grondgebied van Sint-Agatha-Berchem, even verderop. Van vrijdag 16 tot en met vrijdag 23 april wordt er ook ‘s nachts gewerkt. Dan zullen de bovenleidingen van de tram in de lus Brusselstraat, Guido Gezellestraat en Dansaertlaan gedemonteerd worden. Er wordt ook een tijdelijke wisselverbinding gelegd ter hoogte van de het kruispunt Koning Albertlaan/Kattestraat.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws