Update : Huiszoeking in Liedekerke, commissariaat Dilbeek beschermd

Tijdens de grootscheepse anti-terrorisme operatie van gisteren werd ook in Liedekerke een huiszoeking verricht. Dat wordt niet alleen door burgemeester Luc Wynant maar ook door de nationale persconferentie van deze voormiddag bevestigd.

Naar verluidt zou het gaan om de woning van een familielid van een mogelijke betrokkene bij de terroristencel. Bij de huiszoekingen werd niemand aangehouden. Hoe en waar de huiszoeking is verlopen en wat ze heeft opgeleverd, daarover wordt niet gecommuniceerd.

Het commissariaat van Dilbeek werd gisterenavond extra beschermd omdat er een dreiging was tegen politieposten in het algemeen. Van een dreiging specifiek naar Dilbeek toe, was er geen sprake.

Op de foto: de huiszoeking in Liedekerke werd vermeld op de persconferentie van het Federale Parket. (foto deredactie.be)