Katia Segers lijstrekker Vooruit Liedekerke op 13 oktober 2024

Nog voor sp.a vervelde tot de beweging Vooruit, trok de afdeling Liedekerke al in 2018 naar de kiezer onder de naam Vooruit Liedekerke.

Vandaag kiest Vooruit Liedekerke er opnieuw voor om naar de kiezer te trekken onder de eigen, ondertussen vertrouwde naam voor de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024.

Vooruit Liedekerke doet dat met een open lijst van mensen met een hart voor onze gemeente en de zin om zich te engageren om ze beter te maken, voor en samen met de Liedekerkenaren.

De ploeg van Vooruit Liedekerke gaat naar goede gewoonte al voor de vijfde keer sinds 2000 de komende weken op pad doorheen Liedekerke om te luisteren naar de inwoners en hen te bevragen aan de hand van een enquête over waar ze van wakker liggen, over wat ze dromen en wensen voor onze gemeente. Mensen mogen de ploeg aan hun deur verwachten op zaterdag 18 en 25 november. Op basis van deze bevindingen maakt Vooruit Liedekerke op een participatieve manier het programma op waarmee de ploeg naar de verkiezingen stapt.

Vooruit Liedekerke doet dit met open vizier, resoluut kiezend voor een warm, sociaal, groen en veilig Liedekerke. Het is aan de kiezer om te beslissen wie Liedekerke zal besturen vanaf 2024. Vooruit Liedekerke gelooft in haar eigen kracht om het verschil te maken.

Katia Segers, Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen, zal deze open lijst trekken. Katia Segers: “het is met veel engagement, enthousiasme en liefde voor Liedekerke dat ik de lijst wil trekken. Het wordt een open lijst waarop ook onafhankelijken meer dan welkom zijn die hun schouders mee willen zetten onder een verbindend project.” Schepen Hans Eylenbosch vervolledigt de top op de tweede plaats en oud-schepen Dirk Lodewijk duwt de lijst.

Voorzitter Jan Velleman: “We geloven in onze eigen kracht, ons programma dat we voor en samen met de Liedekerkenaren opmaken en we geloven in de kracht van onze mensen. Iedereen is welkom om ons project mee te realiseren.”

Topartikels editie Ninove-Dender