Tuinliefhebbers in de bloemetjes gezet

Bij de prijsuitreiking van de Bebloemingswedstrijd van de Tuinbouwvereniging en de gemeente Dilbeek, kaapte Monique Walravens uit Itterbeek twee van de vier prijzen weg. Ook ereburger Jacky Duyck en Julien Willems konden met hun tuin de jury bekoren.

Monique Walravens won met haar groene vingers in de categorie√ęn ‘Mooiste gevelversiering’ en ‘Mooiste grote siertuin’. ¬†De binnenkoer van het atelier van Jacky Duyck werd bekroond tot ‘Mooiste kleine siertuin’. Julien Willems tenslotte toont dagelijks aan voorbijgangers zijn ‘Mooiste voortuin’.

Deelnemen aan de bebloemingswedstrijd is vooral een kwestie van trots op je tuin, maar natuurlijk gingen de winnaars niet met lege handen naar huis. Zij kregen een prachtig bloemstuk, een waardebon en een gratis lidmaatschap van de Tuinbouwvereniging, maar ook de andere deelnemers kregen een mooie prijs.

Met de actie willen de Tuinbouwvereniging en de gemeente iedereen stimuleren om van Dilbeek een fleurige gemeente te maken.