Nieuwe Delhaize Denderleeuw feestelijk in gebruik genomen (+ foto's)

In de Kasteelstraat, op de grens van Denderleeuw en Liedekerke, werd gisteravond de nieuwe Delhaize-supermarkt feestelijk in gebruik genomen.

De supermarkt werd volledig herdacht en verbouwd volgens de nieuwe stijl van Delhaize, met ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een ruimer aanbod. De winkel, met 60 medewerkers, beschikt nu over 2.029 m2 verkoopoppervlakte en 186 parkeerplaatsen, waarvan een groot deel onder het nieuwe gebouw dat volledig op palen staat.

Het assortiment is uitgebreid tot 19.000 producten. Zo zijn er heel wat nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, naast een rayon met een assortiment voor specifieke voeding (glutenvrije producten, sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten) en een rayon met lokale (streek)producten.

“Er is ook meer vers brood, bijna 50 soorten verschillende keren per dag ter plaatse gebakken, waaronder vers glutenvrij brood”, zegt supermarktdirecteur Jill Evers, die wordt bijgestaan door Julie Wauters als adjunct-directeur.

In de nieuwe winkel wordt ook meer ingezet op zogenaamde ‘pay towers’, kassa’s waar je zelf je gekochte producten kunt scannen en betalen. Er zijn 8 pay towers, naast zes gewone bemande kassa’s.

Delhaize Denderleeuw is, net als vroeger, open van maandag tot zaterdag van 8 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender