EK voetbal op groot scherm in Denderleeuw

Het gemeentebestuur van Denderleeuw en de Vriendenkring Brandweerpost Denderleeuw slaan de handen in elkaar om de wedstrijden van de Rode Duivels tijdens Euro 2016 live op groot scherm te brengen.

Zaal Den Breughel wordt voor de gelegenheid ingericht als een duivels supportersdorp: zowel in de foyer als in de grote zaal zullen de supporters de EK-matchen op groot scherm kunnen volgen.

Op 13 juni begint België aan het EK in Frankrijk met een wedstrijd tegen Italië, op 18 juni volgt het duel tegen Ierland en op 22 juni staat de laatste groepswedstrijd tegen Zweden op het programma.

De drie wedstrijden zijn te volgen in het duivels supportersdorp met drank- en eetmogelijkheden in Den Breughel. De toegang is telkens gratis en de deuren openen twee uur voor de wedstrijd.

Het gemeentebestuur plaatst voor de gelegenheid trouwens nieuwe beamers en schermen in Den Breughel, die later ook voor andere gemeentelijke activiteiten en door verenigingen gebruikt kunnen worden.

Ook in de foyer (de kleinere zaal) van Den Breughel kan je genieten van de flitsen van de Rode Duivels, maar dan in een rustiger kader.

De organisatoren zijn intussen al gestart met een promocampagne met spandoeken, affiches en flyers. Centraal staat de facebookpagina Duivels Denderleeuw waar je foto’s en nieuwtjes krijgt.