Delhaizewinkel in Asse heeft nieuwe zelfstandige uitbaters

De nieuwe zelfstandige uitbaters van de Delhaize van Asse heropenden vrijdag na een korte sluiting de winkel. Uitbaters Margo en Wouter willen nog meer focussen op verse voeding en openen binnenkort ook op zon- en feestdagen de deuren.

De winkel van Delhaize langs de Brusselsesteenweg in Asse is een van de laatste winkels die na de grote herstructurering in zelfstandige handen komt. Vrijdag openden de nieuwe uitbaters Margo Stevens en Wouter Loomans de winkel. Het koppel beheerde eerder ook al de Proxy Delhaize in Sint-Lievens-Houtem. 

“Alle 33 winkelmedewerkers hier zijn nu echt klaar voor het nieuwe hoofdstuk”, vertellen Wouter en Margo. “Daarmee is de basis gelegd en we willen nu vooral voortbouwen op al die ervaring en kennis, met nog extra lokale accenten erbovenop.” De Delhaize van Asse heeft een winkeloppervlakte van 1.300 vierkante meter, heeft 15.000 producten en vier kassa’s en zeven zelfscankassa’s.

De nieuwe uitbaters willen nog meer de focus op verse producten leggen. “We willen dé verswinkel van de buurt worden”, klinkt het. “Er zal dagelijks een ruim assortiment van fruit en groenten alsook bakkerijproducten aangeboden worden. Vanaf 20 september zal ook het vleesaanbod geoptimaliseerd worden door de vertrouwde slagers van vroeger.”

Margo, Wouter en het hele team wilden ook inzetten op extra comfort en flexibiliteit voor de klanten en dat doen ze meteen vanaf de start. Zo is de winkel voortaan open van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 20 uur. En vanaf 27 oktober is de winkel open op zon- en feestdagen van 8.30 tot 12 uur. Tijdens de opening mogen klanten een lekkere traktatie verwachten en ook de kindjes worden niet vergeten dankzij de komst van een springkasteel en schminkster.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk