Muzikale Asse Cluedo. De moord op Luigi Da Capo. Slag jij er in de moord te ontmaskeren?

Op zaterdag 23 maart gaat d’Harmonie Asse in zaal Toverfluit op zoek naar de moordenaar van Luigi Da Capo. En daarbij heeft de harmonie jouw hulp nodig! Luigi Da Capo is een rijke industrieel
van Italiaanse komaf die zijn fortuin gemaakt heeft met de import en export van allerlei goederen.
Gefluisterd wordt dat hij af en toe betrokken is in duistere zaakjes en gesjoemel… Da Capo had kortgeleden het briljante idee opgevat om een deel van zijn enorme fortuin te investeren in d’Harmonie Asse. In de sportwereld waren overnames van clubs door steenrijke zakenmensen schering en inslag, waarom kon het dan niet in de culturele wereld? Luigi Da Capo zou na de overname de nieuwe Voorzitter van de harmonie worden… maar hij werd vermoord. Slaag jij er in de moordenaar te ontmaskeren? Enkele weken geleden ontving Da Capo doodsbedreigingen. Da Capo bedacht meteen een plan om te achterhalen wie hem een kopje kleiner wilde maken. Luigi slaagde er ook in zijn moordenaar te ontmaskeren en bedacht een meesterlijk plan om de dader bekend te maken tijdens het concert van d’Harmonie. Helaas kon Da Capo niet verhinderen dat de moordenaar
slaagde in zijn opzet. Met de hulp van het publiek willen de muzikanten van d’Harmonie het mysterie ontrafelen en de dader voor het gerecht brengen! In dit spannend en moorddadig concert o.l.v. van dirigent Gregory Willems zitten tal van aanwijzingen verborgen. “Wie erin slaagt de moordenaar te ontmaskeren maakt bovendien kans op één van de mooie prijzen.”, aldus Voorzitter Yoeri Vastersavendts.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk