Week van de handhaving in Asse. Extra controles op sluikstorten, zwerfvuil en zelf hondenpoep in Asse.

Het is de Week van de Handhaving en dat betekent dat politie en gemeenschapswachten extra in de weer zijn om overtredingen omtrent netheid, sluikstort en zwerfvuil in Asse vast te stellen.

Wie er aan denkt om zijn zwerfvuil om een plaats achter te laten waar dit niet kan riskeert een onmiddellijke boete tot 350 EUR. De gemeente deed de afgelopen jaren grote inspanningen waardoor de burger zijn vuil op de gepaste plaatsen hiervoor in de hele gemeente kwijt kan. Toch wordt er jaarlijks nog een grote afvalberg sluikstort en zwerfvuil geruimd waar dit niet thuishoort. Deze week zal er extra controle zijn op burgers die het niet te nauw nemen met netheid.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk