Ronny Vanderstraeten won CD&V-fietszoektocht

In het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijck vond de prijsuitreiking plaats van de 9de fietszoektocht ingericht door CD&V Opwijk. Deze zoektocht bracht de deelnemers van Opwijk naar de Dender via Lebbeke, Denderbelle, Wieze en terug en dit via rustige wegen.

Er werden 80 deelnemersformulieren aan de man gebracht waarvan er 55 binnengebracht werden. Alle speurneuzen werden beloond met mooie prijzen.

Primus was Ronny Vanderstraeten uit de Neerveldstraat (Opwijk) gevolgd door Eddy Hofmans uit dezelfde straat. Kristien Derde uit Lebbeke werd derde. Deze winnaars kregen waardebonnen te gebruiken bij Opwijkse middenstanders ter waarde van 50, 30 en 20 Euro.

Op de foto overhandigt voorzitster Marleen Coene de waardebonnen aan Eddy Hofmans (2de) in het bijzijn van organisatoren François Van Biesen en Gust Van Mulders. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk