Politiezone AMOW verhuist deze week naar het nieuwe politiecommissariaat op de Ashaltcosite

Deze week verhuizen bijna alle diensten van het commissariaat in Mollem. Het commissariaat zal vanaf morgen, dinsdag 12 en woensdag 13 september, gesloten zijn voor alle niet-dringende klachten. Ook zullen wij morgen tijdelijk telefonisch niet bereikbaar zijn. Dringende hulp nodig of ziet u iets verdachts? Bel meteen het noodnummer 101.

Vanaf donderdag 14 september vat de dagelijkse werking van de dienst onthaal aan in het gloednieuwe hoofdcommissariaat.

Het nieuwe gebouw op de Ashaltcosite in Asse zal een 150-tal medewerkers huisvesten. Het nieuwe commissariaat zal bijna alle diensten samenbrengen in één gebouw en zal voldoen aan alle eisen van een modern en duurzaam commissariaat.

Nieuw adres

Hoofdcommissariaat

Asphaltcosite 150

1730 Asse

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk