ZomerterrAsse moet Markt opnieuw doen bruisen

Het nieuwe evenement ZomerterrAsse moet de komende maand voor wat sfeer en gezelligheid zorgen op de Markt van Asse. Op vrijdag- en zaterdagavond bemannen lokale verenigingen de zomerbar en op vrijdag is er livemuziek.

Na het vertrek van enkele horecazaken op de Markt en het stopzetten enkele jaren geleden van de zomerse concertavonden tijdens De Mèt Duvelt, was het wat stiller geworden op een van de gezelligste marktpleinen in de regio. Hoog tijd voor iets nieuws dachten ze bij de overgebleven horecazaken en het gemeentebestuur en dus kwamen met ZomerterrAsse op de proppen. Iedere vrijdag- en zaterdagavond van augustus en het eerste weekend van september kan je op de Markt terecht voor een gezellig zomers sfeertje en lekkere hapjes en drankjes.

Tijdens ZomerterrAsse komt er op de Markt een foodtruck, baten verschillende lokale verenigingen de zomerbar uit, staan er allerlei speeltoestellen zoals een leuke trein, komt er een gezellig palettenterras en is er iedere vrijdagavond livemuziek. De zomerbar opent iedere vrijdag en zaterdag om 17 uur.

Op vrijdag 11 augustus zorgt Mariachi Los Tarascos voor de muziek, op vrijdag 18 augustus is er het wandelend orkest PassePartoe. Vinyl on Wheels zorgt op 25 augustus voor de plaatjes en op 1 september Rock au Vin ZomerterrAsse af. De zomerbar wordt achtereenvolgens bemand door HAP Asse, basketbalclub Asse-Ternat, voetbalclub Asse-Zellik 2002 en toneelgroep Overdatum.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk