Opbrengst “Bal van de Pastoor” gaat naar goed doel.

Onlangs werd in caf√© Stinne in Meldert de cheque van het Bal van de Pastoor 2022 overhandigd aan een vertegenwoordiger van de Belgische Angelman Syndroom Vereniging. ¬†Er mocht maar liefst 4206,66 euro geschonken worden!¬† Er werd in de zomer van 2022 gekozen voor een ‘FestiBal van de Pastoor’ in Asse-Terheide met een meetschieting, barbecue, kinderanimatie en optredens van onder andere Salim Seghers en DJ Joost.¬† Het Angelman Syndroom is een aangeboren neurologische stoornis die het aanleveren van vaardigheden verstoort en vertraagt.¬†¬†Dit jaar vindt het bal plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus en dit ten voordele van het Kinderkankerfonds.¬† Meer info en de eerste namen volgen binnenkort.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk