Opbrengst “Bal van de Pastoor” gaat naar goed doel.

Onlangs werd in cafĂ© Stinne in Meldert de cheque van het Bal van de Pastoor 2022 overhandigd aan een vertegenwoordiger van de Belgische Angelman Syndroom Vereniging.  Er mocht maar liefst 4206,66 euro geschonken worden!  Er werd in de zomer van 2022 gekozen voor een ‘FestiBal van de Pastoor’ in Asse-Terheide met een meetschieting, barbecue, kinderanimatie en optredens van onder andere Salim Seghers en DJ Joost.  Het Angelman Syndroom is een aangeboren neurologische stoornis die het aanleveren van vaardigheden verstoort en vertraagt.  Dit jaar vindt het bal plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus en dit ten voordele van het Kinderkankerfonds.  Meer info en de eerste namen volgen binnenkort.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...