Drie gewonden bij steekpartij in de Nieuwstraat

Op het voetpad, naast het restaurant Alexander Grill in de Nieuwstraat, is er zaterdagnacht een gevecht ontstaan tussen een aantal personen van Oekra√Įense en Roemeense nationaliteit, hierbij zijn ook een aantal messteken toegediend. Volgens het parket was iedereen onder invloed.

De politiediensten werden zaterdagnacht opgeroepen voor een gevecht in de Nieuwstraat te Asse. De politiediensten waren snel ter plaatse met meer liefst 8 combi’s. Woordvoerder van het parket Halle-Vilvoorde Carol Vercarre: ‚ÄúNiemand weet wat er precies gebeurd is en de betrokkenen waren allemaal zwaar onder invloed en niet meer in staat om verhoord te worden, er zijn ook geen rechtstreekse getuigen en een mes werd nergens meer aangetroffen.

Twee betrokkenen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Een 41-jarige man had verwondingen aan de hals. Een 35-jarige man liep verwondingen op aan zijn hals en buik. Ten slotte is er ook een 33-jarige man met een kleine verwonding die niet verzorgd moest worden.

“De 3 werden gearresteerd, net als een 28-jarige man die niet gewond was maar het op een lopen zette toen de politie toekwam Het is nog onduidelijk of deze laatste betrokken was bij de feiten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk