Gewezen directeur maatwerkbedrijf AMAB overleden

Bij hem thuis in Welle is afgelopen zaterdag Luc Van Ginderdeuren overleden op 68-jarige leeftijd. Luc Van Ginderdeuren was tot aan zijn pensioen in 2018 42 jaar betrokken bij de beschutte werkplaats van Asse. Hij was er ook lange tijd algemeen directeur. In die hoedanigheid begeleidde hij de fusie mee van de vestigingen in Asse, Halle en Zaventem tot AMAB. 

“Onder Lucs leiderschap werd AMAB een goed geoliede organisatie waarin hij steeds de aandacht voor elke medewerker centraal stelde. Luc zorgde er onmiskenbaar voor dat AMAB een stevige organisatie werd, die kon uitgroeien tot een van de grote maatwerkbedrijven in Vlaanderen”, sprak de nieuwe algemeen directeur Peter Vandenheulen bij de start van het pensioen van zijn voorganger. 

Luc Van Ginderdeuren wordt op 24 december om 10 uur begraven in de parochiekerk van Sint-Pietersbanden te Welle.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk