Stevensveld en Kruiskouter opnieuw open voor verkeer

Vanaf 1 september zijn Stevensveld en Kruiskouter opnieuw toegankelijk voor verkeer. In Stevensveld geldt eenrichtingsverkeer. Je kan Stevensveld enkel inrijden vanop de Brusselsesteenweg en vanuit de richting van Asse. Uitrijden gebeurt steeds via de Heilig Hartlaan.

Stevensveld

Wie na een bezoek aan de school of supermarkt richting Zellik moet, rijdt weg via Heilig Hartlaan, Lindendries en Benedenstraat. Wie richting Asse moet, volgt de lokale omleiding via Heilig Hartlaan, Lindendries en Vaal. We nemen bijkomende, beschermende maatregelen voor fietsers ter hoogte van de omleiding. Zo plaatsen we extra betonblokken in Keesdal.

Gezien de werfzone zich bevindt tussen Stevensveld en Vaal is het zebrapad ter hoogte van de Sint-Martinusschool niet meer in gebruik. Oversteken kan aan het lichtengeregeld zebrapad ter hoogte van de Aldi.

Kruiskouter en Petrus Ascanusstraat

Aangezien Kruiskouter opnieuw open is, wordt Petrus Ascanusstraat tussen Bergestraat en Brusselsesteenweg opnieuw enkelrichting in de richting van de Brusselsesteenweg.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk