Het mysterie van De Burcht uitgeklaard

Over De Burcht op de Reedijk is de voorbije jaren al  wat te doen geweest. Aan het gebouw is hard gewerkt, verbouwd en bijgebouwd. Het park werd opgekuist en in volle pracht hersteld. Ook de vijver errond werd in een nieuw jasje gestoken.

En iedereen die er langs kwam vroeg zich af wat zich daar allemaal afspeelde en wat het finaal zou worden. Allerhande theorieën werden geopperd, van B&B tot restaurant of vergader- en seminarieruimte. En…van dat alles klopt niets!

Vanaf 1 september is het domein gewoon verhuurd en komt er zich een Brits productiehuis vestigen. All3Media, een grote speler in het Verenigd Koninkrijk die programma’s en formats maakt voor televisie, heeft ook al zetels in de buurlanden en settelt zich dus nu ook in België. Misschien spotten we weldra wel bekende gezichten op het terras van de Passerel. (eb)

Topartikels bij Goeiedag.be