Gospelkoor The White Spirits treedt op in Krokegem

“Na de moeilijke corona-episode mogen we eindelijk weer naar buiten!” aldus Daniëlle Thomas van het gospelkoor The White Spirits. “Wij doen dit dan ook graag op zaterdag 25 juni om 18.30 uur in de kerk van Asse-Krokegem (Dendermondsesteenweg), zeg maar onze thuisbasis. We verzorgen de eucharistieviering die tevens een herdenkingsviering is voor ons geliefd koor- en bestuurslid Alice Van Lancker. Ze is veel te vroeg van ons weggegaan na een lange strijd.”

“Na deze viering nodigen wij iedereen graag uit op een wijnproeverij die, naargelang de weersomstandigheden, in of rond de kerk zal plaatsvinden. De voorbije twee jaar was het mogelijk om ons koor, door een wijnverkoop, financieel te steunen. Graag willen wij onze selectie wijnen voorstellen en de mensen vrijblijvend, de mogelijkheid bieden om deze te bestellen.”

“Zo krijgt men ook de kans om ons gospelkoor te steunen. En er is niet alleen de wijn. Mensen die interesse zouden hebben om bij lid te worden van ons koor, zijn steeds welkom op dinsdag in de kerk te Krokegem vanaf 19.30 uur.”

Contact via gospelkoorthewhitespirits@outlook.com  (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk