Romain Wingels (85) overleden.

Gisteren overleed Romain Wingels op 85-jarige leeftijd in het OLV ziekenhuis van Asse. Hij vocht al enkele jaren tegen een slepende ziekte. Romain Wingels was afkomstig uit Kobbegem en een zeer ondernemend en bewogen iemand.

Keukens Wingels was jaren en begrip in Asse en ver daarbuiten. Maar Romain was ook zeer sociaal geëngageerd. Zo was hij ondermeer jarenlang leider van de scouts van Asse waar hij duizenden kinderen begeleide.

Romain was ook samen met Jacques Dascotte (+) stichtend lid van de Lions club in Asse. Hij was eveneens enkele jaren actief als handelsrechter in Brussel. Het sociaal leven in Asse verliest een warme man met een gouden hart. De volledige redactie wil zijn medeleven betuigen aan de familie en alle nabestaanden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk