Guy Swinnen (The Scabs) en Wim Soutaer komen naar Kobbegem Kermis

De mini-versie van Kobbegem Kermis 2021 was een succes en iedereen van e organisatie was dankbaar dat desondanks corona de editie vorig jaar nog net kon doorgaan. Dit zorgt voor een boost bij het comité om er weer volop tegenaan te gaan voor een “full edition” 2022.

Kobbegem Kermis start op zaterdagavond met de familie BBQ. Zondagochtend voor de vroege vogels is er een de ochtendwandeling met aansluitend een ontbijt, geserveerd door de plaatselijke FERM-afdeling. In de namiddag de alomgekende kindernamiddag met tal van leuke activiteiten en een gezellig terras. Maandagavond komt de Guy Swinnen Band (The Scabs) een live-optreden geven, gevolgd door Charles Domburg & Wim Soutaer die de tent zullen verhitten vooraleer onze DJ Joost, alomgekend in de regio, de kermis traditioneel mag afsluiten tot in de vroege uurtjes. Iedereen is van harte welkom op Kobbegem Kermis waar de Kobbegemse Kriek weer rijkelijk zal vloeien. www.kobbegemkermis.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!