Autoloze zondag en rommelmarkt in Asse gaat door op 19 september

Op zondag 19 september vindt opnieuw autoloze zondag plaats. En wie autoloze zondag zegt, denkt meteen ook aan de rommelmarkt die dan in het centrum van Asse plaatsvindt. Door corona zal deze dit jaar minder omvangrijk zijn.

We voorzien op het parcours ook ruimte voor de lokale handelaars en enkel daar waar meer ruimte is, komen kramen te staan waarbij bewoners voorrang krijgen.

Ben je Assenaar en wil je een kraampje zetten? Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Opgelet, het aantal plaatsen is dit jaar beperkt. Meer info? Stuur een mailtje naar rommelmarkt@asse.be.

Je betaalt contant, ter plaatse, op zondag 19 september. Je betaalt 5 euro voor een stand van max. 7 m lang en 5 m breed (wagen inbegrepen). Is je kraampje groter dan de voorziene oppervlakte worden er 2 kramen aangerekend. Als alle standen opgesteld zijn, wordt het inschrijvingsgeld opgehaald door iemand van de organisatie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk