Padel terreinen in Asse opening normaal voorzien maart 2022. Discussie over aanbesteding kan voor vertraging zorgen.

Enige tijd geleden kon u hier al lezen dat de gemeente Asse op zoek was naar een privé investeerder voor de aanleg van padel terreinen op de Asphaltco site. De aanbestedeing is inmiddels afgerond. Meer dan 19 bedrijven hadden hun kandidatuur ingediend op 1 maart 2021. Een groep rond Sabine Appelmans zou als winnaar uit de procedure zijn gekomen. De oppositie wil de geldigheid van de aanbesteding echter aanvechten. Het verschil tussen de nummer 1 en 2 in de aanbesteding zou te klein zijn en onwettig zijn aldus de oppositie. Het dossier is een van de agendapunten op de gemeenteraad.

10 terreinen waarvan 4 overdekt, slimme sturing van het hemelwater , WADI (Water-, Afvoer-, Drainage- en Infiltratiesysteem), sturing van het licht, waterdoorlatende verhardingen, groen site, circulaire constructie, groen dak, laadpalen voor elektrische fietsen, samenwerking met Sport na School, samenwerking met Gymlib voor bedrijven en douches beschikbaar ook voor de gebruikers voor de Finse piste.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk