Hoogteportiek in de Langestraat in Kobbegem moet zwaar verkeer uit centrum houden

De firma Sanders plaatst op 15 april in de voormiddag een hoogteportiek in de Langestraat (op de kruising met de Mandenmakersstraat) in Kobbegem. Tijdens het plaatsen van het portiek zal de rijweg tijdelijk onderbroken worden voor het verkeer.

Er is een omleiding voorzien voor het verkeer van en naar Kobbegem centrum via Mandenmakersstraat, Torenhof en Sint Goriksstraat.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...