Zwembad Asse opnieuw open

Het Overlegcomité besliste op 27 november dat zwembaden opnieuw mogen openen. Het zwembad in Asse opent dus vanaf 1 december opnieuw de deuren. Je kan er terecht na telefonische afspraak op het nummer 02 451 20 30. Meer info vind je op https://www.asse.be/zwembad.

De zwemmers kunnen er echter enkel terecht om baantjes te trekken in het zwembad van Asse. Het aantal zwemmers voor het kleine zwembad is wel beperkt tot vijftien, in het grote bad zijn er vijfentwintig zwemmers toegelaten. De gemeente heeft verschillende tijdssloten van maandag tot zondag waarvoor gereserveerd kan worden. De zwemmomenten zijn na te lezen op de website van de gemeente. Bij aankomst moet je verplicht aanmelden aan het het loket, waar je ook contactinformatie moet achterlaten.

Daarnaast zijn er nog enkele regels waar men zich strikt dient aan te houden. Douchen voor het zwemmen is verplicht. Er mogen ook maar maximaal drie personen tegelijk douchen en er mag geen zeep gebruikt worden. Douchen na het zwemmen is niet mogelijk. Voorts mag er maar één uur worden gezwommen. 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk