Snelheidscontroles zone 30.

ASSE – 

De lokale politie heeft de afgelopen week de snelheidscontroles in de zone 30 in Bekkerzeel en Kobbegem opgevoerd. Een groot deel van Bekkerzeel werd onlangs ingericht als zone 30 naar aanleiding van de werkzaamheden op de N9. Woensdag controleerde de politie in de Notelaarstraat in Bekkerzeel. Veertien van de 45 gecontroleerde voertuigen reden te snel. Een bestuurder reed 60 km/uur. Daags nadien leverde een controle op dezelfde locatie 21 overtredingen op maar lag de hoogste snelheid met 53 km/uur wel lager. Zaterdag werd er ook in de Bergestraat geflitst. Van de 68 gecontroleerde wagens reden er twintig te snel. Ook op Ganzenbos in Kobbegem werd er zaterdag geflitst. Daar reden 44 bestuurders te snel, met een maximum gemeten snelheid van 63 km/uur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk