The Masked Singer wordt The Masked Teacher

De coronacrisis doet wat met een mens. Leerkrachten moeten zich tegenwoordig in twee stukken splitsen: één deel staat voor de klas, een ander deel geeft afstandsonderwijs. Toch vinden ze in de Middenschool van Sint-Martinus in Asse nog de tijd om hun leerlingen extra in de watten te leggen. Zo zorgt SMMA tv voor een Assese primeur: The Masked Teacher.

Leerkrachten kruipen weg in een vermomming en zingen een liedje. De leerlingen, die de filmpjes o.m. via YouTube kunnen bekijken, raden wie zich achter welke vermomming verschuilt. Elke keer zijn er vier kandidaten. Het project is een enorm succes want elke aflevering (er zijn er al vier!) stemmen zo’n 200 leerlingen op de leerkrachten en wordt een beste act gekozen. Op die wijze krijgen de leerlingen een extra riem onder het hart geschoven.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk