Kobbegem Kermis enkel in light-versie mogelijk

De coronacrisis trekt nu ook een streep door het jaarlijkse Kobbegem Kermis. Al bekijken de organisatoren wel nog of er een light-versie mogelijk is.

Het organisatiecomit√© betreurt uiteraard de beslissing maar beseft ook dat er gezien de huidige crisis weinig andere mogelijkheden zijn. “Wij keken er nochtans naar uit, tesamen met vele Kobbegemnaren en sympathisanten, om Sam Gooris en De Guy Swinnenband op 20 juli in Kobbegem te zien swingen dit jaar, maar een zeker virus heeft er anders over beslist. Geen tent, geen kermis, geen barbecue, geen tirlantijnversiering op het dorpsplein van Kobbegem, het zal wennen worden”, beseffen de organisatoren.


FERM Kobbegem, die jaarlijks het kermisontbijt organiseert, laat weten de kat nog uit de boom te kijken. Mochten de regels versoepelen en ze een veilige manier vinden om het ontbijt te laten doorgaan zal dit ten gepaste tijde gecommuniceerd worden. “Intussen kijken we naar de toekomst en kunnen reeds met zekerheid zeggen dat De Guy Swinnenband alvast op onze editie van 17 tot 19 juli 2021 zal aanwezig zijn. Sam Gooris geeft verstek maar niet getreurd, Wim Soutaer & Charles Van Domberg komen de boel opwarmen in zijn plaats! Aan iedereen, in deze bizarre tijden, wensen we een mooie zomer toe, probeer er het beste van te maken en wie weet, als de maatregelen het toelaten, doen we misschien toch nog een pop-upkermis √† la derni√®re minute ‚Ķ wordt vervolgd. Hou zeker onze facebookpagina in de gaten”, laat de organisatie nog weten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk