Regen en Coronavirus houden carnavalstoet in Asse niet tegen (+ foto’s)

Het mocht dan wel af en toe aan het regenen zijn en het Coronavirus sluimert rond in het land, maar dat weerhield verschillende carnavalisten niet om zondagnamiddag door het centrum van Asse te trekken.

De opkomst van het publiek lag weliswaar lager dan gewoonlijk, maar de aanwezigen genoten wel van het spektakel.

Hierbij enkele sfeerfoto’s:


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...