Neerveldstraat voor derde maal Krasse Buurt

Met het project Krasse Buurt wil welzijnsvereniging OPcure het contact met en de zorg voor ouderen bevorderen. In november werden de Opwijkenaren aangespoord om een oudere buur te bezoeken. Hiervoor kon een goed-gevoel-zakje afgehaald worden in het woonzorgcentrum. In dat zakje zaten leuke cadeautjes. OPcura kon daarvoor rekenen op de steun van de Opwijkse middenstanders. Er werden er 134 uitgedeeld, een nieuw record.

Voor de derde maal op rij ging de trofee Krasse Buurt naar Neerveldstraat-Poelstraat-Kapelleweg-Kapellebaan-Foksveld. Die wijk zorgde voor 41 ontmoetingen. Dat is mede te danken aan de inzet van de vrije basisschool ’t Neerveldje. Zij gingen op stap om oudere buurtbewoners te bezoeken. Om zoveel inzet trakteerde OPcura met wafels en chocolademelk.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk