Lions Club Asse organiseert de Nacht van Marcel De Kolonel

Op zaterdag 15 februari kleuren DJ Joost en LJ Kristof de grote feestzaal in Asse ‘t JASS helemaal¬†rood. De Lions van Asse geven er hun derde¬†Nacht van Marcel De Kolonel, een Valentijnseditie van hun jaarlijkse retro-fuif voor het goede doel met de beste muziek van de jaren 70 – 80 – 90.

Met 1,35 miljoen leden verdeeld over 46.000 clubs is Lions Clubs International de grootste serviceclub ter wereld. De Lionsclub van Asse telt twintig enthousiaste leden en onlangs organiseerden ze nog een succesvol aperitiefconcert in de kerk van Walfergem. Vijf jonge artiesten brachten er toen gekende werken uit de romantische periode van de klassieke muziek. En kenners waren ronduit onder de indruk van de muzikale prestaties op topniveau. Lions Asse steunde ondertussen meer dan 50 goede doelen. De leden steken zelf de handen uit de mouwen, en dragen altijd alle kosten. Dat maakt dat ook de volledige opbrengst van de Nacht van Marcel De Kolonel integraal naar het goede doel gaat.

Momenteel wordt onder andere de VZW Pinocchio onder de loep genomen. Deze biedt hulp aan jongeren die een brand hebben doorstaan, en hun ouders. Dokter Thomas Rose (gekend van de televisieserie Topdokters) is een van de drijvende krachten achter dit mooie project.

Meer info op www.lionsasse.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk