Sluikstorters dumpen restanten cannabisplantage

Aan de Sparrenlaan in Grimbergen zijn de restanten van een cannabisplantage achtergelaten. Een hele hoop buizen, kabels, gyproc-materiaal en ventilatoren werden zomaar midden in de velden gedumpt. Opmerkelijk: gisteren waren op dezelfde plek ook al 15 zakken met afval van wietplantjes ontdekt.

“Het gaat om in totaal liefst 6 m3 afval”, bevestigt Milieuschepen Eric Nagels (Vernieuwing). “Het is duidelijk dat de daders hier gewoon met een vrachtwagen ter plaatse zijn gekomen.”

Er lagen tussen het puin ook witte vuilzakken afkomstig uit het Brussels Hoofstedelijk Gewest. Het sluikstort werd intussen opgeruimd door de technische dienst van de gemeente. De politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen. Het parket onderzoekt de zaak.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...