KVLV-bestuur Kobbegem deelt matten uit ter ere van nieuwe naam

Afgelopen weekend werd na een halve eeuw de nieuwe naam van KVLV onthuld. Ook het bestuur van KVLV Kobbegem was erbij en zag dat het goed was. De lancering van de nieuwe naam ging vervolgens zaterdag in de vroege uurtjes gepaard met het uitrollen van een welkomstmat aan 100.000 huizen in heel Vlaanderen. Zo ook heeft het bestuur van FERM Kobbegem bij al zijn leden een welkomstmat aan hun voordeur gaan leggen met vele enthousiaste reacties als gevolg.
Ferm staat symbool voor het herontdekken van de kracht van hechte samenwerking en het delen van talent en expertise. Die krachtenbundeling moet ook helpen om krachtiger in te spelen op eigentijdse maatschappelijke noden. De wortels van het netwerk liggen in 1911 bij de Boerinnenbond. Daaruit ontstond in 1971 het Katholiek Vormingswerk voor Landelijke Vrouwen (KVLV). Vanuit die vrouwenvereniging met hoofdzetel in Wijgmaal (Leuven) groeiden verschillende zelfstandige organisaties die met een uiteenlopende waaier aan diensten en activiteiten vandaag 200.000 gezinnen bereiken. “In een tijd van polarisatie en toenemende verdeeldheid wil Ferm bijdragen aan een warme samenleving door vrouwen te verbinden, te steunen en te inspireren. Wij willen meer plezier brengen en een meerwaarde brengen in het leven. Het volledige aanbod kan je vinden op een gloednieuw digitaal platform : www.samenferm.be/ Elke vrouw is bij Ferm welkom en kan er een aanbod vinden op maat”, klinkt het.
Indien je interesse hebt voor het bijwonen van de activiteiten bij FERM Kobbegem kan je ons bereiken via het volgend email adres: gerda.vermeir@telenet.be. Wij verwelkomen nieuwe leden aan de stuntprijs van 15€ lidgeld voor het eerste jaar.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk