Elisa De Koster vierde haar honderdste verjaardag

Elisa De Koster werd geboren op 24 januari 1920 en vierde dus afgelopen vrijdag haar honderdste verjaardag. Elisa is geboren en getogen te Zellik. Ze is weduwe van Alfons De Witte, met wie ze samen een beenhouwerij uitbaatte in Zellik. Samen kregen ze een zoon, vier kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Elisa heeft op haar verjaardag een grote verjaardagskaart en bloemen gekregen van het woonzorgcentrum Walfergem waar ze verblijft. Ze ontving ook gelukswensen van de koning en koningin en van de gemeente Asse.

Toch voelt haar verjaardag aan zoals ieder andere dag. Een kruiswoordraadsel nu en dan, maar vooral bezoek is altijd welkom op haar kamer. Volgens Elisa is het geheim voor het bereiken van deze mooie leeftijd hard werken en vervolgens genieten van een rustige oude dag.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk