Lokaal dichterstalent in bib

Tijdens de Week van de Po√ęzie vormt de bibliotheek van Liedekerke voor √©√©n avond het decor voor een gezellig po√ęziecaf√©. Op woensdagavond 5 februari 2020 brengen enkele lokale dichterstalenten en woordkunstenaars hun gedichten voor het ‚ÄėLikertse‚Äô publiek.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De deuren openen om 19.00 uur, starten doen we om 19.30 uur. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Sprekers zijn: Ilse François, Liese L. (@poeziejegraag), Betty Vleeschouwer, Wies borre, Vicky Van Roy, Hilde Geeraerts, Lieven Van den Eeckhoudt en Amadeo Casier. Presentator Kevin Amse breit de avond aan mekaar.

Het Likerts Po√ęzieplatform kadert binnen het initiatief ‚ÄėPo√ęzie aan de Dender‚Äô, een samenwerking met de cultuurdienst van Roosdaal met als doel lokaal (schrijf- en sprekers)talent te stimuleren en podiumkansen te bieden. Dit initiatief zal ook de komende jaren een vervolg kennen.

Meer info : Bibliotheek@liedekerke.be / 053 64 55 81

Topartikels editie Ninove-Dender