Verkeersmaatregelen aan Assese kerkhoven op Allerheiligen

Om de grote bezoekerstoeloop op de kerkhoven met Allerheiligen in goede banen te leiden worden aan de kerkhoven van Asse-centrum en Walfergem extra verkeersmaatregelen genomen. In de Mollemseweg geldt er een parkeerverbod langs de onpare zijde en aan de ingang van het kerkhof. Ook in Langeweide geldt dat verbod in de toegangsweg naar het kerkhof. In Baaskouter mag het verkeer enkel ter hoogte van het kerkhof de straat inrijden. De maatregelen zijn van kracht op 1 november tussen 9 en 17 uur.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...