Gemeente organiseert zelf kerstmarkt

De organisatoren van de jaarlijkse kerstmarkt in Ossel hadden de standhouders al verwittigd dat het evenement niet zou plaats vinden dit jaar. De reden hiervoor was dat er geen tentoonstelling zal zijn in de kerk van het kleine gehucht. Die tentoonstelling lokte elk jaar heel veel bezoekers en daar deed de kerstmarkt zijn voordeel mee.

De organisatoren dachten dus: geen tentoonstelling, geen kerstmarkt. Maar dat was zonder het gemeentebestuur gerekend. Dat wil de kerstmarkt nu zelf organiseren zodat het evenement niet ongemerkt zou verdwijnen. De kerstmarkt in Ossel is de enige ‘officiële’ kerstmarkt in de gemeente en een kerstperiode zonder kerstmarkt zag de gemeente niet echt zitten.

Afpraak dus in de omgeving van de Sint-Jan-de-Doper kerk op tweede kerstdag, donderdag 26 december.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk