Kinderzangfeest met nieuwe CD

Op zondag 24 november is het weer kinderzangfeest in ’t Jass. De Appelmoes-band stelt er zijn nieuwe CD ‘Geroezemoes’ voor. Alle lokale jeugdbewegingen zullen alvast present zijn, samen met de Gezinsbond.

cover geroezemoesP-Trol en de Wamblientjes voorzien een voorprogramma om 14 uur en om 15 uur stelt de Appelmoesband de nieuwe cd voor.  Kinderen, maar ook ouders en grootouders zullen hun hart kunnen ophalen bij klassiekers als ‘Woutertje’, ‘Al die willen te kaap’ren varen’ en zoveel meer.

De toegang bedraagt 5 euro (1 euro korting voor leden van de Gezinsbond).

‘Geroezemoes’ bevat, naast een CD, ook spelletjes en prenten om te kleuren.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...