Afritten gesloten

In opdracht van Wegen en Verkeer werkt een aannemer in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 november en de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 november aan de vervanging van vangrails in de midden- en de zijberm van de binnenring van Brussel aan het knooppunt van Groot-Bijgaarden.

Om de werken veilig te kunnen uitvoeren worden beide afritten om veiligheidsredenen enkel ‘s avonds en ‘s nachts (21u-6u) afgesloten ter hoogte van de portieken van de afrit E40 binnenring richting Oostende/Gent en afrit richting Asse/Zellik.

Omleiding via afrit Brussel/Koekelberg naar afrit 21 Sint-Agatha Berchem. De afrit richting Brussel/Koekelberg blijft open en het verkeer wordt kort door Brussel omgeleid naar de afrit 21 Sint-Agatha Berchem. Weggebruikers worden via de dynamische borden op de snelweg tijdig geïnformeerd.

 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk