Jos Van den Abeele overleden

Vandaag (9 augustus) overleed Jos Van den Abeele, voorzitter van Lijst Zellik-Relegem. Jos Van den beele werd 78 en overleed onverwacht in zijn woning in het Breughelpark te Zellik. Hij was politiek geëngageerd en voor zijn Lijst Zellik-Relegem werd hij schepen na de gemeenteraadsverkiezingen van 1994.

Hij verdedigde in de gemeenteraad de belangen van Zellik en Relegem na de fusie met Asse. Van den Abeele was gepensioneerd ambtenaar.

“Jos was gerespecteerd door vriend en vijand voor zijn rechtlijnigheid, zijn enorm rechtvaardigheidsgevoel en dossierkennis, dé databank van Lijst Zellik-Relegem sinds bijna 50 jaar”, meldt Erik Beunckens, lijsttrekker van de lijstverbinding Zellik-Relegem en V.O.L.K. Beunckens voegt eraan toe met Jos een van zijn beste vrienden te verliezen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk