Kobbegem maakt zich op voor kermis met Willy Sommers

Van 19 tot 22 juli wordt het weer volop genieten onder de kerktoren van Kobbegem. Het worden vier leuke dagen voor groot en klein. Als opener is er de BBQ op vrijdagavond.

Zaterdagnamiddag gaan we terug in de geschiedenis met een heus middeleeuws feest op het dorpsplein. Kinderen kunnen zelf hun zwaard maken, en strijden als echte ridders. Voorts kan je ook je eigen munt slaan, boogschieten en zijn er tal van herbergspelen waar je van kan genieten met een frisse Mort Subite in de hand.  De huifkar getrokken door drie prachtige paarden is ook weer present om de Kobbegemse velden in te trekken.

Op zondagmorgen hebben we de ochtendwandeling, gevolgd door een stevig ontbijt u geserveerd door de KVLV van Kobbegem. En in de namiddag ontvangen we de lopers voor het 3de JOGcriterium van Asse (5 -10 -15 km). Ook afstanden voor kinderen zijn voorzien, zij kunnen naar hartelust zich uitleven op de kindernamiddag op het dorpsplein met tal van aktiviteiten.

Vorig jaar trad Willy Sommers o.a. op tijdens Pukkelpop, wat veel media-aandacht kreeg. Dit jaar staat Willy Sommers in Kobbegem op maandagavond. Aansluitend kan je genieten van de Belgische danceformatie Lasgo.  En traditioneel sluit de Kermis af met DJ Joost! De toegang is zoals steeds gratis!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk