Jacques Dascotte overleden

Wij vernemen het overlijden (gisteren, 9 juli) van Jacquues Dascotte, stichtend voorzitter en bezieler van de Lions Club in Asse.

Jacques Dascotte is de zoon van Edmond Dascotte die, zo’n 60 jaar geleden, het bedrijf Dascotte Natuursteen opstartte. In 1957 traden Jacques en zijn broer Pierre toe tot het bedrijf. Momenteel wordt dat gerund door Filiep en Patrick Dascotte.

Jacques Dascotte werd 83 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden in intieme kring.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...