Parkeerwachter zwaar mishandeld

Een parkeerwachter van 21 die in Zellik aan de slag was voor parkeerbedrijf OPC werd aangevallen door een paar mannen die hem sloegen en schopten. Het incident gebeurde maandagavond op de Brusselsesteenweg, ter hoogte van pizzeria La Rosa Blu. Volgens het parkeerbedrijf ontstond het handgemeen nadat de parkeerwachter een parkeerboete had uitgeschreven. De onfortuinlijke jongeman werd bewerkt met een terrasstoel en in het gelaat geschopt.

De eigenaar van de pizzeria vertelt een ander verhaal. Hij vond dat de parkeerwachter hem had uitgedaagd nadat er vorige week al een incident was tussen een andere parkeerwachter en de zoon van de pizzeria eigenaar. Volgens de pizza man was het de parkeerwachter die de eerste klap uitdeelde. Vervolgens zouden familieleden zijn ingesprongen om de parkeerwachter een lesje te leren.

De jonge man werd overgebracht naar het ziekenhuis waar een gebroken oogkas en neus werden vastgesteld en ernstige beschadiging aan de oren. OPC diende een klacht in maar de eigenaar van de pizzeria verklaarde aan de krant Het Laatste Nieuws dat hij op zijn beurt klacht zou indienen tegen de parkeerwachter.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk