Leesfee stelt Pyamareus voor

Pyamareus 2In de bibliotheek van Asse stelde leesfee Emy Geyskens haar nieuwste boek ‘Pyamareus’ voor. Ze schreef het boek samen met Kolet Janssen. Jessica Raes (lerares aan de Kunstenacademie August De Boeck) maakte de illustraties. Het boek werd geschreven in opdracht van Bednet, een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen en jongeren die tijdelijk afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, toch de lessen in hun klas kunnen volgen, van thuis uit. Zo blijven ze mee met de leerstof en houden ze contact met hun klasgenoten.

‘De pyjamareus’ is een mooi verhaal over een jongen die even niet naar school kan, maar toch elke dag bij zijn vriendjes is. Het boek werd vrijdag 30 voorgesteld in de bibs van Zellik en Asse. Emy Geyskens en Jessica Raes lazen het boek voor, signeerden en gaven een kleine workshop. Het boek is ook te koop in de Standaard Boekhandel.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk