Politie helikopter zoekt inbrekers

Vanmiddag (donderdag 7 februari) probeerden twee jonge mannen op klaarlichte dag in te breken in een woning in de Merchtemse Neerkamstraat, vlakbij de grens met Mollem. De eigenaars van de woning waren net aan het middagmaal bezig toen ze opgeschrikt werden door het lawaai. De eigenaar van de woning ging de vluchtende inbrekers achterna maar raakte hun spoor kwijt.

Daarop zette de federale politie een helikopter in die de omgeving afspeurde, op zoek naar de twee verdachten. Ook verschillende ploegen van de politiezone AMOW kamden de omgeving uit. Voorlopig zou er nog geen spoort naar de verdachten zijn.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...