DEFINITIEVE UITSLAG ASSE: CD&V is de grootste

CD&V blijft de grootste partij in de gemeenteraad en vergroot zijn voorsprong op N-VA nog lichtjes. Gaven wij in onze peiling CD&V 9 en N-VA 8 verkozenen dan geeft de uiteindelijke uitslag de christendemocraten 10 en de Vlaamsnationalisten 8.De andere partijen landen zoals voorspeld in onze peiling: ANDERS op 5, ZR-VOLKS op 4 en Groen op 3. Vlaams Belang rijft  zitje binnen, sp.a en PVDA blijven op hun honger zitten. Wij geven u graag de volledig uitslag: CD&V (26,5), N-VA (23,2), ANDERS (14,6), ZR-VOLKS (12,1), Groen (10,8), Vlaams Belang (5,8), sp.a (4,6) en PVDA (2,5).

De stemmentrekkers zijn: Koen Van Elsen (1973), Peter Verbiest (1667), Rik De Baerdemaeker (952)


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...