Hopduvel: van Popduvels tot Les Truttes

De Hopduvelfeesten dat is natuurlijk niet alleen de hopduvelstoet maar ook een massa goede muziek. Ook deze keer is er weer een gevarieerd programma: van de Popduvels die op vrijdag mogen openen tot Les Truttes die op zondagavond mogen afsluiten. Maar alles wat daartussen op het podium klimt, is meer dan waard om gehoord en gezien te worden.

Zoals gezegd mogen de Popduvels (de leerlingen en leerkrachten van de afdeling pop-jazz van de Kunstenacademie August de Boeck) op vrijdag openen. Daarna volgt de ‘officiële opening’, verzorgd door Pat Van Hemelrijk, bijgestaan door zijn Alibicollectief en de kern van Fundacion Patagonista.  Daarna is het podium voor Radio Guga met zanger Guga Baul en o.m. Joost Van den Broeck op drums. Na Level Six met Jo Hens (Niko uit Familie) mag DJ Joost de aller vroegste uurtjes van zaterdag vullen.

Op zaterdag 8 september is er in de namiddag eerst het Kinderdorp, gevolgd door de Ketnetband. Laura Tesoro, Niels De Stadsbader en Daan Deluxe vullen het podium tot 01 uur. Daarna is het aan de DJ’s Yolotanker en Skyfly. Vrijdag en zaterdag betaal je 17 euro aan de kassa, in voorverkoop slechts 14 euro. Wie een ticket koopt voor beide dagen samen betaalt 25 euro (enkel in voorverkoop).

Zondag is uiteraard de grote dag met de Hopduvelstoet (om 15 uur). De hele dag zijn de optredens en spektakels gratis. En dat is toch nog heel wat. Zo zijn er twee optredens van de L&A Band. Daarna is het aan William en de Foreverband, Back tot Amy en het slotspektakel. Als klap op de vuurpijl is er een optreden van anderhalf uur van Les Truttes.

 

Bestel je tickets online via www.hopduvel.be of koop ze op volgende locaties:

  • Standaard Boekhandel
  • Cultuurcentrum
  • Gemeentehuis
  • Fietsen Servaas
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk