Allemaal amaai, zomerhit uit eigen streek

Het gaat viraal, het clipje van ‘Allemaal Amaai’ van Johan Waegeman (PeTROL & Co), een klad vrienden muzikanten en jonge en jong belegen Wamblientjes. Muzikale duizendpoot Johan Waegeman heeft er duidelijk weer zin in. Hij werkt aan een aantal clips met oud en nieuw (Wambientjes) materiaal. (Lees verder onder de foto)

REGIO Allemaal Amaai 2

Johan woont in Bollebeek, is klant aan huis in ’t Smiske in Asse. Van 1978 tot 1988 was hij zanger, muzikant, auteur en componist bij de folk fusiegroep Trol. In 1982 stichtte hij de kinderzanggroep De Wamblientjes. Sinds 1993 is hij actief als auteur/acteur/muzikant in het jeugdtheater. Als PeTROL trolt hij door Vlaanderen met het project: “Al Wat Je Zingt, Ben Je Zelf”

“Allemaal Amaai”, een nummer met hitpotentieel, is de voorbode van een aantal clipjes.  Er wordt gewerkt aan een dialectisch mengelmoes project met o.a. Wim Claeys (gekend van “Kinderen van de Collaboratie”) en Bert De Cock. Het clipje van ‘Allemaal Amaai’ werd opgenomen in de Havana Club van Gert Bijl in Brussegem.

Bekijk het clipje hier.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk